Google G Suite keičiasi ir tampa  Google Workspace

Jau nuo 2016 m. žinomas ir atpažįstamas Google G Suite keičia pavadinimą ir nuo šiol vadinasi Google Workspace.

Darbas transformuojasi precedento neturinčiais būdais. Daugeliui iš mūsų darbas nebėra fizinė vieta, į kurią einame. Darbuotojai biure nesusitinka prie kavos aparato ir neturi galimybės susitikti trumpam pokalbiui. Ir nemaža dalis savo darbą perkelį į namų biurą. Vykstant šiems pokyčiams laikas yra sunkiau kontroliuojamas, sunku atskirti darbo ir poilsio zonas ir galiausiai pradeda trūkti žmogiškojo ryšio ir pokalbių.

Tai yra unikalūs iššūkiai, tačiau tai gali būti ir galimybė padėti žmonėms pasisekti šiame labai paskirstytame ir vis labiau skaitmenizuotame pasaulyje. Pasirinkę tinkamą sprendimą, žmonės gali lengviau bendradarbiauti, praleisti laiką produktyviai ir puoselėti žmonių ryšius, kad ir kur jie būtų.

Google Workspace: visi įrankiai vienoje vietoje, kurie padės atlikti bet kokį norimą darbą, dabar vienoje vietoje. „Google Workspace“ apima visas jums žinomas ir mėgstamas programas – „Gmail“, Kalendorių, „Google Drive“, Dokumentus, Skaičiuokles, Skaidres, „Meet“ ir daugelį kitų. Nesvarbu, ar grįšite į biurą, ar dirbsite namuose, ar naudosite savo mobilųjį įrenginį, ar susisieksite su klientais, Google Workspace yra geriausias būdas kurti, bendrauti ir bendradarbiauti.

 

Keičiantis pavadinimui, pristatomi ir trys  Google Workspace pokyčiai:

  • nauja, integruota naudotojo patirtis, padedanti komandoms efektyviau bendradarbiauti, palaikyti ryšį su darbuotojais, o įmonėms suteikti naujų skaitmeninių klientų patirčių.
  • naujas prekės ženklo identitetas, atspindintis ambicingą produkto viziją ir produktų bendrumą.
  • nauji būdai pradėti naudoti sprendimus, pritaikytus unikaliems plataus klientų rato poreikiams.

 

Nauja vartotojo patirtis

Sujungiami į vieną vietą pagrindiniai bendravimo ir bendradarbiavimo įrankiai, tokie kaip pokalbiai, el. Paštas, balso ir vaizdo skambučiai, turinio valdymas ir bendradarbiavimas. Ši integruota patirtis dabar paprastai prieinama visiems mokantiems naudojantiems Google Workspace. Supaprastinamas verslo vartotojams susisiekimas su klientais ir partneriais, naudojant „Chat“ ir „Drive“ svečių prieigos funkcijas, o pokalbių kambaryje su svečiais gali bendradarbiauti dar paprasčiau. Tai leidžia lengvai dalintis turiniu ir tiesiogiai dirbti su asmenimis, nepriklausančiais jūsų organizacijai, ir užtikrinti, kad visi turėtų prieigą prie tos pačios informacijos ir matytų ją.

Naujas prekės ženklo identitetas

Apie tai daug kalbėti nereikia, tiesiog pažiūrėkite šį video įrašą.

Nauji būdai pradėti naudoti sprendimus

Paprastumas, paslaugumas, lankstumas – šie pagrindiniai principai taikomi tiek žmogui, tiek verslui. Daugelis verslų turi transformacinių sprendimų poreikį – kaip valdyti nuotolinį darbą, ar palaikyti dirbančius biure, ar sukurti visapusišką skaitmeninę patirtį savo klientams, o gal įgyvendinti visus aukščiau išvardintus dalykus. Tačiau visų klientų  saugojimo, valdymo, saugumo ir atitikimo poreikiai dažnai labai skiriasi.

Siekdami suteikti daugiau pasirinkimo galimybių ir padėti klientams išnaudoti visas Google Workspace galimybes, buvo tobulinami verslo planai, tam, kad būtų galima pasiūlyti konkrečiai pritaikytus pasiūlymus. Nauji planai, skirti mažesnėms įmonėms, skirti tiems, kurie dažnai nori greitai ir savarankiškai įsigyti paketus. Didesnėms įmonėms skirti paslaugų paketai yra skirti padėti organizacijoms, kurios turi sudėtingesnių įgyvendinimo poreikių ir kurioms ilgesnio pirkimo ir diegimo ciklo metu dažnai reikia techninės pagalbos.

Kviečiame su planais bei kainomis susipažinti plačiau.

Pakelkite savo produktyvumą į kitą lygį, išbandykite Google Workspace dar patogesnį ir intuityvesnį nemokamai